Το καλάθι είναι άδειο

ΒΙΒΛΙΑ

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

15
Αρχική τιμή: 27,00 € Η τιμή μας: 18,00 € Τελική τιμή
1 διαθέσιμα τεμάχια
+

Χαρακτηριστικά

ΕΓΚΟΝ ΑΙΣ
367
ΙΣΟΓΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Κατά τη διαδρομή της ιστορίας, εμφανίστηκαν πάντοτε ξεχωριστές προσωπικότητες, άτομα μεμονωμένα που, πιστεύοντας μια αλήθεια διαφωνούσαν με την πολιτική και θρησκευτική κατάσταση της εποχής τους και βρίσκονταν σε σύγκρουση με τους ισχυρούς της εξουσίας που επεδίωκαν να τους παρουσιάσουν σαν κακούργους, συνομώτες ή και συμμάχους του διαβόλου, και σαν τέτοιους να τους περάσουν από δίκες με προκαταβολικά αποφασισμένη την απάνθρωπη καταδίκη τους. Στο βιβλίο αυτό ο Έγκον Άις εξιστορεί με αυθεντικότητα και συγκλονιστική δραματικότητα τα αίτια, το περιβάλλον, την εποχή και τις συνθήκες που οδήγησαν μεγάλες προσωπικότητες, σε σκηνοθετημένες δίκες και καταδίκες, αλλά και την αντίδραση που ακολούθησε και τις συνέπειες που δημιουργήθηκαν. Δίπλα στο ιστορικό περιεχόμενο, είναι το φιλοσοφικό, το κοινωνικό, το πολιτικό, το περιβαλλοντικό και ακόμη το αφηγηματικό χάρισμα του συγγραφές που αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη σε ένα διάβασμα δίχως διακοπή.

Ίσως σας αρέσει...

10,00 € Τελική τιμή
3 κομμάτια στο απόθεμα
7,00 € Τελική τιμή
1 διαθέσιμα τεμάχια
9,00 € Τελική τιμή
2 κομμάτια στο απόθεμα

Βιβλιοπωλείο Βιβλιογωνία - Το Αγκίστρι

Στο βιβλιοπωλείο μας, δημιουργήσαμε για εσάς χώρο στον πάνω όροφο με χιλιάδες βιβλία και πολλές εκπλήξεις στις τιμές! Υπάρχουν διάφορα θέματα και σπάνια βιβλία!! Ένα πραγματικός θησαυρός γνώσης στο κέντρο της Αθήνας.


Ανακοίνωση

Στις 29-01-2019 έφυγε από την ζωή η μητέρα μας Ελισσάβετ Καρβούνη. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την συμμετοχή σας στο βαρύτατό μας πένθος. Το βιβλιοπωλείο Βιβλιογωνία συνεπώς έκλεισε από τον Γενάρη του 2019. Το εμπόρευμα όλο το πουλήσαμε στον οικογενειακό μας φίλο, κύριο Μπέλλο Βασίλειο που εκατό μέτρα πιο πάνω και δη στην διεύθυνση Θεμιστοκλέους 12, διατηρεί το Βιβλιοπωλείο Αγκίστρι, οπότε παραγγελίες και οποιαδήποτε ενημέρωση από τον κύριον Μπέλλο που τον ευχαριστόύμε πολύ. Σας ευχαριστούμε  ο υιός Σταμάτης και η κόρη Κατερίνα. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Βιβλιογωνία:

    Θεμιστοκλέους 12, Αθήνα

  • Τηλέφωνα:

    210 821 6188 / 694 465 4814

    Email:

    info@vivliogonia.gr