Το καλάθι είναι άδειο

ΒΙΒΛΙΑ

Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΗΣ

b59223
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ
Αρχική τιμή: 16,00 € Η τιμή μας: 9,00 € Τελική τιμή
+

Χαρακτηριστικά

MICHEL DE GRECE
332
Ένα μοναχικό παιδί περιπλανάται στα χρυσά παλάτια της αυτοκρατορικής Ρωσίας... Από τη στιγμή της γέννησής του, το μέλλον του μοιάζει απολύτως προδιαγεγραμμένο: ανιψιός του τσάρου, θα καταταγεί στον στρατό, θα παντρευτεί μια πριγκίπισσα, θα καταλάβει τιμητικές θέσεις. Αληθινή σκλαβιά για το ρομαντικό και έξυπνο αυτό αγόρι που σφύζει από ενεργητικότητα. Μια πληκτική βραδιά στην Όπερα, ο Νικόλαος συναντά τη γοητευτική Φάνυ Ληρ, Αμερικανίδα ελευθερίων ηθών. Ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος! Εξαιτίας της ο Νικόλαος προσεγγίζει τους νεαρούς επαναστάτες που ονειρεύονται να απελευθερώσουν τον λαό από τον τσαρικό ζυγό. [...]

Ίσως σας αρέσει...

10,00 € Τελική τιμή
50,00 € Τελική τιμή
1 διαθέσιμα τεμάχια
5,00 € Τελική τιμή
2 κομμάτια στο απόθεμα

Βιβλιοπωλείο Βιβλιογωνία - Το Αγκίστρι

Στο βιβλιοπωλείο μας, δημιουργήσαμε για εσάς χώρο στον πάνω όροφο με χιλιάδες βιβλία και πολλές εκπλήξεις στις τιμές! Υπάρχουν διάφορα θέματα και σπάνια βιβλία!! Ένα πραγματικός θησαυρός γνώσης στο κέντρο της Αθήνας.


Ανακοίνωση

Στις 29-01-2019 έφυγε από την ζωή η μητέρα μας Ελισσάβετ Καρβούνη. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την συμμετοχή σας στο βαρύτατό μας πένθος. Το βιβλιοπωλείο Βιβλιογωνία συνεπώς έκλεισε από τον Γενάρη του 2019. Το εμπόρευμα όλο το πουλήσαμε στον οικογενειακό μας φίλο, κύριο Μπέλλο Βασίλειο που εκατό μέτρα πιο πάνω και δη στην διεύθυνση Θεμιστοκλέους 12, διατηρεί το Βιβλιοπωλείο Αγκίστρι, οπότε παραγγελίες και οποιαδήποτε ενημέρωση από τον κύριον Μπέλλο που τον ευχαριστόύμε πολύ. Σας ευχαριστούμε  ο υιός Σταμάτης και η κόρη Κατερίνα. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Βιβλιογωνία:

    Θεμιστοκλέους 12, Αθήνα

  • Τηλέφωνα:

    210 821 6188 / 694 465 4814

    Email:

    info@vivliogonia.gr