Το καλάθι είναι άδειο

ΒΙΒΛΙΑ

ΠΑΜΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

b86267
Αρχική τιμή: 10,00 € Η τιμή μας: 4,00 € Τελική τιμή
1 διαθέσιμα τεμάχια
+

Χαρακτηριστικά

KAROLINE BONGRAND
119
ΠΑΤΑΡΙ ΦΥΤΡΑΚΗΣ
Η Ανριέλα λατρεύει τα παραμύθια, ιδιαίτερα εκείνα στα οποία βασιλιάς είναι ο μπαμπάς, η μαμά βασίλισσα, κι εκείνη, ανάμεσά τους, πριγκιπέσα. Να, όμως που όλα τα παραμύθια δεν έχουν αίσιο τέλος. Ο βασιλιάς φεύγει για άλλα βασίλεια, η βασίλισσα δεν κατοικεί πια στο παλάτι της και η πριγκιπέσα γίνεται πάλι ένα εντεκάχρονο κοριτσάκι, αναγκασμένο να ζει μονάχο του σ' ένα έρημο σπίτι. Συντροφιά της: Οι κούκλες της· ο Σασπίκ, η Ζεραλντίν και η Πάπρικα. Τους αναθέτει ρόλους ενηλίκων, τις ταΐζει, τις πλένει, τις λούζει, φτιάχνει για χάρη τους γλυκά με καραμέλα, διαλέγει υφάσματα και τις ντύνει, μιλά μαζί τους, τις κανακεύει και, με τον τρόπο της, τις τιμωρεί... Μυθιστόρημα που συγκινεί με την αλήθεια και την ευαισθησία του, που ανατέμνει τις πολύπλοκες διαπροσωπικές σχέσεις των "μεγάλων" και διεισδύει με ενάργεια στην παιδική ψυχή.

Ίσως σας αρέσει...

6,00 € Τελική τιμή
1 διαθέσιμα τεμάχια
10,00 € Τελική τιμή
9,00 € Τελική τιμή
1 διαθέσιμα τεμάχια

Βιβλιοπωλείο Βιβλιογωνία - Το Αγκίστρι

Στο βιβλιοπωλείο μας, δημιουργήσαμε για εσάς χώρο στον πάνω όροφο με χιλιάδες βιβλία και πολλές εκπλήξεις στις τιμές! Υπάρχουν διάφορα θέματα και σπάνια βιβλία!! Ένα πραγματικός θησαυρός γνώσης στο κέντρο της Αθήνας.


Ανακοίνωση

Στις 29-01-2019 έφυγε από την ζωή η μητέρα μας Ελισσάβετ Καρβούνη. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την συμμετοχή σας στο βαρύτατό μας πένθος. Το βιβλιοπωλείο Βιβλιογωνία συνεπώς έκλεισε από τον Γενάρη του 2019. Το εμπόρευμα όλο το πουλήσαμε στον οικογενειακό μας φίλο, κύριο Μπέλλο Βασίλειο που εκατό μέτρα πιο πάνω και δη στην διεύθυνση Θεμιστοκλέους 12, διατηρεί το Βιβλιοπωλείο Αγκίστρι, οπότε παραγγελίες και οποιαδήποτε ενημέρωση από τον κύριον Μπέλλο που τον ευχαριστόύμε πολύ. Σας ευχαριστούμε  ο υιός Σταμάτης και η κόρη Κατερίνα. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Βιβλιογωνία:

    Θεμιστοκλέους 12, Αθήνα

  • Τηλέφωνα:

    210 821 6188 / 694 465 4814

    Email:

    info@vivliogonia.gr