Το καλάθι είναι άδειο

ΒΙΒΛΙΑ

ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ

_1455865621
Αρχική τιμή: 16,31 € Η τιμή μας: 9,00 € Τελική τιμή
3 κομμάτια στο απόθεμα
+

Χαρακτηριστικά

ΚΛΑΡΑ ΟΜΠΛΙΓΑΔΟ
227
2005
ΠΑΤΑΡΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
Πόσα μπορούν να γίνουν μέχρι να φτάσει η νύχτα; Πολλά, αλλά και τίποτα. Ίσως ο χρόνος από την ανατολή μέχρι τη δύση να είναι μια ολόκληρη ζωή. Ίσως και να 'ναι μόνο η αρχή της. Σίγουρα όμως είναι χρόνος αρκετός για να αλλάξει η ροή των γεγονότων. Ο Μάρκο, ο Ντέιβιντ, η Τιβί, οι ήρωες της Κλάρα Ομπλιγάδο σ' αυτή την αλληγορική ιστορία, άνθρωποι διαφορετικοί -μα τόσο ίδιοι στην ουσία- μέσα σε μία μέρα καλούνται να αντιμετωπίσουν όσα έρχονται και να σταθούν στο ύψος των προσωπικών τους περιστάσεων. Η ύπαρξή τους φαντάζει πιο αβέβαιη κι από το μέλλον που ανοίγεται μπροστά τους. Όλα θα έρθουν και θα περάσουν, αφήνοντας πίσω τους ίχνη ικανά να ανοίξουν νέους δρόμους. Το "Αν ένας άντρας που ακόμα ζει σε κάνει να κλάψεις" είναι ένα αισθησιακό μυθιστόρημα, στο οποίο οι αναμνήσεις, τα εφηβικά όνειρα και οι εξομολογήσεις πετούν πάνω από έναν κόσμο που ζει αγνοώντας την ίδια του την πραγματικότητα.

Ίσως σας αρέσει...

10,00 € Τελική τιμή
1 διαθέσιμα τεμάχια
9,00 € Τελική τιμή
1 διαθέσιμα τεμάχια
6,00 € Τελική τιμή
1 διαθέσιμα τεμάχια

Βιβλιοπωλείο Βιβλιογωνία - Το Αγκίστρι

Στο βιβλιοπωλείο μας, δημιουργήσαμε για εσάς χώρο στον πάνω όροφο με χιλιάδες βιβλία και πολλές εκπλήξεις στις τιμές! Υπάρχουν διάφορα θέματα και σπάνια βιβλία!! Ένα πραγματικός θησαυρός γνώσης στο κέντρο της Αθήνας.


Ανακοίνωση

Στις 29-01-2019 έφυγε από την ζωή η μητέρα μας Ελισσάβετ Καρβούνη. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την συμμετοχή σας στο βαρύτατό μας πένθος. Το βιβλιοπωλείο Βιβλιογωνία συνεπώς έκλεισε από τον Γενάρη του 2019. Το εμπόρευμα όλο το πουλήσαμε στον οικογενειακό μας φίλο, κύριο Μπέλλο Βασίλειο που εκατό μέτρα πιο πάνω και δη στην διεύθυνση Θεμιστοκλέους 12, διατηρεί το Βιβλιοπωλείο Αγκίστρι, οπότε παραγγελίες και οποιαδήποτε ενημέρωση από τον κύριον Μπέλλο που τον ευχαριστόύμε πολύ. Σας ευχαριστούμε  ο υιός Σταμάτης και η κόρη Κατερίνα. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Βιβλιογωνία:

    Θεμιστοκλέους 12, Αθήνα

  • Τηλέφωνα:

    210 821 6188 / 694 465 4814

    Email:

    info@vivliogonia.gr